Workshop Ontspanningsmassage

Start op zaterdag 3 juni 2017 (4 zaterdagen van 13.00 uur tot 18.00 uur)

of

Start op zondag 4 juni 2017 (3 zondagen van 09.30 uur tot 17.30 uur)

Hoe zou het voor je aanvoelen dat je een kwalitatieve massage kon geven? Is het niet interessant te weten dat ik het juist leuk en motiverend vind om mijn kennis en ervaring inzake massage door te geven.
Op vraag organiseer ik opnieuw een massagecursus op mijn huidige locatie te Heist-op-den-Berg. Mensen kennen mij als kwalitatief en nauwkeurig; massage is voor mij geen routine; ik begeleid ieder persoonlijk, ongeacht voorkennis en vaardigheden. Ik voel me geïnspireerd om jullie gedurende 8 lessen van 2,5 u, startende vanaf woensdag 5 april 2017, professionele massagetechnieken aan te leren.
Deze massageopleiding volstaat om vrienden, familie een massage aan te bieden. Het vormt echter ook een basis om later als therapeut aan de slag te gaan.

De technieken worden voorgetoond en daarna zelf onmiddellijk ingeoefend, waarbij ik nauwlettend corrigeer en tips geef. U kan ook als koppel de massage aanleren, of de ene partner leert de massagetechnieken en de andere is de oefenpartner. Bent u alleen, geen zorg. Afhankelijk van het even of oneven deelnemersaantal vindt u een oefenpartner. In het andere geval zorgen wij voor een oefenpartner.

Voordelen van deze workshop:

  • Er is geen voorkennis nodig
  • Het tempo wordt aangepast aan uw vaardigheden
  • Je leert zachte technieken (effleurage, strijken, …) en ook stevigere technieken (petrissage, knijpen,…)
  • Een duidelijke syllabus (digitaal of paper)
  • Thee, koffie, water, versnaperingen worden voorzien
  • Eén van de dingen die je zal bevallen aan deze workshop is de kracht van aanraking,

De investering in deze opleiding bedraagt € 395. Gedurende de opleiding zijn koffie, thee, water en versnaperingen inbegrepen.

Search Ont-keten
Share:
Profiles:
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website. Update my browser now