Stress- & burnout

LOOPBAANBEGELEIDING

Wij bieden ook loopbaancoaching aan en aanvaarden loopbaancheques (VDAB).

Heb je de indruk dat je je potentieel niet kan ontplooien en wil je ontdekken wat je tegenhoudt om je doel te bereiken? Zoek je effectieve strategie├źn om je professioneel handelen een nieuwe impuls te geven? Wens je een bepaald doel te bereiken in je loopbaan? Ik kijk met jou naar de mogelijke belemmeringen of twijfels. Vaak zijn dit stellige overtuigingen of idee├źn over jezelf en anderen.

Loopbaanbegeleiding biedt uitkomst wanneer medewerkers hun ontwikkeling binnen of buiten de eigen werkomgeving willen verkennen. Onze oplossingsgerichte aanpak zorgt ervoor dat mensen leren denken in kansen en geeft inzicht in wat de medewerker wil.

Ont-Keten Loopbaanbegeleiding kan je helpen door :

– een antwoord te vinden op loopbaanhindernissen;
– het achterhalen van je loopbaanwensen;
– een “algemene periodieke loopbaankeuring” APL te leveren;
– burnout, stress, overbelasting bespreekbaar te maken;
– het helpen ontdekken van je talenten, vaardigheden en het onderzoeken van drijfveren en intrinsieke motivatie;

Wij werken oplossingsgericht in een discrete ruimte met een persoonlijke aanpak.

Er wordt gebruik gemaakt van voorafgaande analyses zoals een MBTI- test. Ieder krijgt een individuele coaching op maat waarbij gebruik kan gemaakt worden van hNLP, kernkwadranten, transactionele analyse, systeemtheorie, …

Loopbaanbegeleiding houdt in dat je ondersteund wordt bij het nemen van loopbaanbeslissingen. Je ontdekt welke competenties nodig zijn om je loopbaan actief bij te sturen. Op die manier versterk je je positie op de arbeidsmarkt. Om recht te hebben op loopbaancheques, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Op de website van www.loopbaan-coaching-vlaanderen.be kom je hierover meer te weten. Heb je nog vragen of onduidelijkheden, twijfel niet om met mij contact te nemen.
 

Search Ont-keten
Share:
Profiles:
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website. Update my browser now